Kushtrimi i të parëve
Autori: Jack London Kategoria: Botime për fëmijë, Mbi 9 vjeç Përkthyes: Fioralba Kotorri Viti i Botimit: 2000 ISBN: 9992747072 Numri i faqeve: 64 Pages Çmimi: 250 lekë
Përshkrimi:
Novela përshkruan aventurat e mbijetesës në kushtet e vështira të Arktikut. Është koha kur Amerikën e përfshinë ethet e arit të zbuluar në Veri. Aty Baku, një qen i fortë, mëson se në botë sundon më i forti dhe më i pamëshirshmi. Por ai vetë tregon ndjenja fisnike si mirënjohja dhe miqësia, të cilat e shtyjnë të kryejë akte heroike.
<< Back