Lahuta e Malcisë
Autori: Odhise Grillo Kategoria: Botime për fëmijë, Mbi 9 vjeç Përkthyes: Viti i Botimit: 1992 ISBN: 9992731435 Numri i faqeve: 108 Pages Çmimi: 600 lekë
Përshkrimi:
Fishta, autori i origjinalit botuar në vitin 1930, është quajtur Homeri shqiptar dhe vepra e tij Lahuta e Malsisë mund të krahasohet me Iliadën. Fëmijët befasohen, shqetësohen dhe tronditen nga ritmi i jetës shqiptare e qindra-mijëra viteve më parë, nga portretet e brengosura dhe krenare të prijësve shqiptarë që luftuan për pavarësi.
<< Back