Sandra dhe shelegu
Autori: Kategoria: Botime për fëmijë, Deri në 9 vjeç Përkthyes: Viti i Botimit: 1996 ISBN: Numri i faqeve: 8 Pages Çmimi: 190 lekë
Përshkrimi:
Kjo seri përbëhet nga shtatë tituj: Sandra fermere; Sandra dhe shelegu; Sandra dhe derrkuci; Sandra dhe kërriçi besnik; Sandra dhe lepurushi aventurier; Sandra dhe lejlekët guximtarë; Sandra dhe rosa e egër. Sandrat janë revista me ilustrime shumë të përshtatshme për fëmijët e moshës parashkollore dhe fëmijët e shkollës fillore. Personazhi kryesor i tyre është Sandra, një vajzë e vogël, që jeton në fshat, i do shumë kafshët dhe kujdeset për to. Libra që, veç të tjerash, edukojnë te fëmijët ndjenjën e dashurisë për kafshët.
<< Back