Blogu

ExLibris – Albana Shala: Një udhëtim për botën, jetën dhe vdekjen

Në gazetën ExLibris, numri i së dielës, mund të lexoni shkrimin e përkthyeses Albana Shala për librin URIA, nga Jamal Ouariachi.