Blogu

Panairi i librit për fëmijë/ Përkthyesit Albana Nexhipi & Sokol Demaku prezantojnë librat “Olga prej letre. Misteriozja” dhe “Katitzi”

Ditë e nxehtë, por fëmijët ishin aty, për të dëgjuar Albana Nexhipin, “mamanë” e personazhit të Olgës në shqip!”Olga prej letre” vëllimi i parë, “Xhumi i Zi”, vëllimi i dytë dhe ja ku mbërriti edhe vëllimi i tretë i kësaj sage sa argëtuese, aq edhe kureshtndjellese, MISTERIOZJA, një aventurë e madhe midis realitetit dhe fantazisë. #creativeeurope4books#leximmagjiksërish#fëmijëqëlexojnë#Olgaprejletre#albananexhipi#misteriozja#shtëpiabotuesedituria