Blogu

RTSH/Përkthyesja Albana Nexhipi flet për librin “Olga prej letre. Misteriozja”nga Elisabetta Gnone

Dy sugjerime nga gazetarja dhe perkthyesja Albana Nexhipi:

Per femije: Olga, Misteriozja, nga Elisabetta Gnone

Per te rritur: Shtepia e fluturave, nga Lucinda Riley.

#creativeeurope4books