Blogu

“Labirinti i shpirtrave”, Carlos Ruiz Zafón, në panairin e librit, Tiranë

Zafoni është rikthyer me vëllimin përfundimtar dhe emocionues të serisë epike “Varrezat e Librave të harruar”. Në #LabirintinEShpirtrave, hetuesja Alisia Gris dhe partneri i saj, dedektivi Vargas, zbulojnë historinë e errët të Spanjës së kohes se Frankos. Një liber i rrallë dhe gjurmët e dy shkrimtarëve te zhdukur, i cojne ata drejt një rrjeti të ngatërruar rrëmbimesh te femijeve dhe vrasjesh te prinderve, që do te rrezikojnë jetën e tyre.
Kujt i pelqejne librat e aventures, misterit, dashurive te pamundura dhe sidomos kush e shijon stilin unik e te pakapercyeshem te Zafonit, duhet ta lexoje kete liber!
Perkthyese: Flavia Kaba
#CreativeEurope#HistoriFateshNjerezore#LibraTeShkelqyer

Përkthyesja e librit, Flavia Kaba, me lexues në Panairin e 22-të të Librit Tiranë.