Blog

Në qytetin e Strugës, në gjimnazin “Ibrahim Temo”, me përkthyesit Venera Domi, Erion Kristo dhe shkrimtaren Diana Culi, për të folur për librat e projektit Different Voices.

31232234_1916888648330479_5801353201634508800_n

31229973_1916888791663798_8013254856494022656_n 31232234_1916888648330479_5801353201634508800_n 31239531_1916888814997129_8127600002743664640_n 31265531_1916888641663813_3249197812314800128_n 31284062_1916888638330480_9054324662409887744_n 31299609_1916888658330478_6392153634263531520_n 31301801_1916888758330468_5770431172270096384_n