Blog

Videoja për projektin Storytelling the Life

Një video përmbledhëse e të gjithë titujve që Shtëpia Botuese DITURIA  botoi përgjatë periudhës 2016-2017, në kuadër të projektit Storytelling the Life, mbështetur nga Projekti Europa Krijuese i Bashkimit Europian. Autorë të mirë, përkthyes të zot dhe një punë e jashtëzakonshme për t’i sjellë lexuesit tituj të papërsëritshëm.

Videoja e projektit Storytelling the Life