Mortina. Një surprizë gazmore
Autori: Barbara Cantini Kategoria: Botime për fëmijë, Deri në 9 vjeç Përkthyes: Ana Sheldia Viti i Botimit: 2023 ISBN: 978-9928-366-78-8 Numri i faqeve: 52 Pages Çmimi: 700
Përshkrimi:
Mortina ngjitet në papafingon e shtëpisë për të kërkuar ndonjë veshje për shokët, për festën e  Hallouinit, dhe aty gjen një kartolinë të dërguar nga prindërit e saj! Herën e fundit ata ishin nisur për një udhëtim të gjatë… nga i cili nuk u kthyen kurrë. Ku do të jenë vallë? Për ta zbuluar të vërtetën, do t’i duhet të mendojë me kokën e një detektivi dhe imagjinatën e një piktori. E ndihmuar nga qeni besnik, si dhe Dilberti dhe shokët, Mortina niset për të kërkuar gjurmët e mamasë dhe babait… A do t’i gjejë? Një aventurë tjetër e vajzës zombi, që është bërë sukses ndërkombëtar, botuar në tridhjetë vende.
<< Back